Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffBrad Leblanc Date: May 11, 2006 9:55am
Forum: etree Subject: Re: Where did the lossless streaming go?

I think this has been confirmed as a bug and it will get fixed in the next few days. Please bear with us. Sorry for the inconvenience, and thanks for the detailed posts helping us identify the problem!

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Dancing Salmon Date: May 11, 2006 11:26am
Forum: etree Subject: Re: Where did the lossless streaming go?

I think this has been confirmed as a bug and it will get fixed in the next few days. Please bear with us.

Thanks for verifying it's a bug and not a policy -- given the history of the SBDs, we had been a bit worried. We realize bugs are inevitable and take time to fix. Plenty to do in the meanwhile -- 1983 seems largely bug-free.

Sorry for the inconvenience, and thanks for the detailed posts helping us identify the problem!

YW

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffDiana Hamilton Date: May 15, 2006 1:28am
Forum: etree Subject: Re: Where did the lossless streaming go?

A notice was posted on a few threads yesterday, but just noticed this one didn't have it- that bug is apparently fixed now.